Fegalegaleaiga-Sefulu Tausaga o le Tuputupu ae Malaga Faamanatuga i le Mauga o Huangshan

I le 2022, e faamanatu ai e Harmony lona sefulu tausaga. Na filifili taʻitaʻi o Harmony e o atu i Huangshan Scenic Tourist Area ma tagata faigaluega uma ma paʻaga aʻo leʻi oʻo i le Mid-Autumn Festival e fiafia ai i se tafaoga atoatoa e tolu aso i Huangshan.

Shanghai Harmony Automation Equipment Co., Ltd. o se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga o masini faʻafefe ma mea e siiina. Na faavaeina le kamupani i le 2012 ma o le falegaosimea o loʻo i ai nei i le Itumalo o Qingpu, Shanghai. Talu mai le faʻavaeina o le kamupani i le sefulu tausaga talu ai, ina ua maeʻa le faʻaauauina o le atinaʻe ma le faʻaleleia atili, o loʻo matou mulimulitaʻi i le manatu o tagata faʻatau manaʻoga-faʻatatau, tulaga lelei o oloa, ma faʻafouina tekinolosi e avea ma autu, ma ua tuʻuina atu le maualuga o le suction vacuum. meafaigaluega mo tagata faatau i totonu ma fafo. , ma tu'uina atu se vaifofo e si'itia ai le gaogao e tasi. Ua fa'atuina e le kamupani ni fa'ailoga tuto'atasi e 2, o le tasi o le matou ituaiga fa'apitonu'u HMNLIFT, ma le isi o la matou fa'ailoga HMNLIFT. O oloa a le matou kamupani e masani lava ona tautua i alamanuia o le taulimaina o ipu, gaosiga o u'amea, gaosiga tioata ma isi. Shanghai Harmony Automation Equipment Co., Ltd. e fa'apolofesa ma nafa ma le faia o ipu suction!

I le taeao o Setema 7, 2022, o le a matou potopoto atoa ai ma ave le pasi i Huangshan Mountain. I le aso muamua, o le a matou asiasi atu i le nuʻu anamua o measina faʻale-aganuʻu - Hongcun, ma iloa le aganuʻu ma aganuʻu e afe tausaga. I le aso lona lua, aʻe i le tumutumu --- le Lotus Peak o Huangshan Mountain, ma fiafia i vaaiga matagofie o le natura. Faatasi ai ma le felagolagomai malosi o tagata uma, sa matou toe foi saogalemu mai.


Taimi meli: Nov-02-2022